Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Anthony Bourdain

A konyhafőnök vallomásai

„Az a fajta könyv, amit az ember egy ültében elolvas, aztán rohan, hogy teljes fejezeteket idézve az őrületbe kergesse a munkatársait.” USA Today

Miért ne együnk halat hétfőn?
Mi a baj a hollandi mártással?
Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok?
Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok?
Mitől profi egy séf?

Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben – sok egyéb mellett – a fenti kérdésekre is választ kapunk. Hogy mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobása van: a következő.

Leírás

376 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Gimes Katalin

További információk

Tömeg 560 g
Méretek 146 x 38 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Anthony Bourdain mosogatóként kezdte vendéglátós pályafutását. Ma a New York-i Brasserie Les Halles vezető séfje. A konyhafőnök vallomásai című könyve huszonhárom országban aratott sikert.