Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Anthony Bourdain

Francia bisztrókonyha

„Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell főzni.”
Ezzel indít Anthony Bourdain, a kulináris kalandor, a gasztronómiai világ fenegyereke. Aztán türelmesen, lépésről lépésre magyarázza el a bonyolultabb ételek elkészítését. Mintha csak a haverjával beszélgetne. És még a remegő lábú kezdő szakács is, aki csak a barátainak vagy a csajának akar villantani főzni tudásával, profinak kezdi érezni magát, és bátran nekilát olyan fogások elkészítésének, mint a burgundi marha, a vörösboros kakas vagy akár a híres marseille-i halleves, a bouillabaisse.
A nem szokványos fotókkal illusztrált kötet a klasszikus francia bisztrókonyha több mint száz fogását foglalja egybe: levesek, előételek, saláták, húsok, halak és desszertek. Akár egyszerű, akár bonyolult receptről legyen szó, a jó minőségű alapanyag kulcsfontosságú.

Leírás

304 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Balázs Laura

További információk

Tömeg 1040 g
Méretek 180 x 29 x 238 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Anthony Bourdain mosogatóként kezdte vendéglátós pályafutását. Ma a New York-i Brasserie Les Halles vezető séfje. A konyhafőnök vallomásai című könyve huszonhárom országban aratott sikert.